Parlem de ciberseguretat amb Leocadio Marrero, expert en ciberseguretat i protecció de dades

Marrero va oferir pautes de ciberseguretat adreçades a pimes i autònoms. Aquest és el primer webinar de l'any que realitza l'Oficina AceleraPime de la Cambra de Comerç de Valls amb la finalitat d'ajudar a digitalitzar les seves empreses.

Dimarts 20 de febrer vam realitzar el webinar “Ciberseguretat: una obligació tècnica i legal”. Una vintena d’empreses van seguir la sessió online  impartida per Leocadio Marrero, expert en ciberseguretat i protecció de dades, CEO de GRCx3.  La jornada va definir què és la ciberseguretat, per què serveix, els factors de risc de la ciberseguretat i fins quin grau són conscients els empresaris dels riscos cibernètics. A més, Marrero també va parlar de legislació i protocols existents i com les empreses cal que es protegeixin de manera eficaç amb tot un seguit de pautes i accions a tenir presents per evitar ser atacats pels hakers.

Aquest és el primer webinar de l’any que realitza l’Oficina AceleraPime de la Cambra de Comerç de Valls amb la finalitat d’ajudar a digitalitzar les seves empreses. En tenim previstos una vintena. El proper webinar serà el 8 de març i parlarem d’Ecommerce, “Tendències 2024 per al comerç electrònic”.

Sobre Leocadio Marrero Trujillo

Leocadio Marrero Trujillo és un expert en administració i gestió empresarial amb una gran especialització en ciberseguretat i gestió de riscos. Amb més de 35 anys d’experiència, Leocadio té una àmplia formació acadèmica i un extens conjunt de certificacions en àrees rellevants com ara ISO 27001, ISO 27701, ISO 31000, entre d’altres. Leocadio és un professional compromès, apassionat i dedicat a oferir solucions personalitzades i efectives als seus clients en diversos sectors, des d’empreses financeres fins a empreses tecnològiques. El seu enfocament en el lliurament de solucions personalitzades i efectives, així com el seu constant aprenentatge i aplicació de noves tecnologies i metodologies, el converteixen en un expert altament sol·licitat al camp de la ciberseguretat i la gestió de riscos.

Consulteu la presentació de Leocadio Marrero.

Visualitza el vídeo del webinar

També et pot interessar