La Vinícola de Nulles aposta per l’enoturisme i el producte de proximitat

Les activitats enoturístiques i els nous vins, més ecològics i de gran qualitat, són conceptes claus per Adernats. La Cambra de Comerç de Valls i Adernats aposten per impulsar el turisme de la comarca de l’Alt Camp.

El celler Adernats – Vinícola de Nulles aposta pel producte de proximitat i el respecte pel medi ambient. Els seus vins, de gran qualitat, són ecològics i sostenibles. A més, els seus vins es presenten molt mediterranis i salins, ja que les vinyes se situen a escassos 15 km del mar. S’hi esprem al màxim el caràcter varietal, on majoritàriament són fruit de cupatges de varietals locals, amb el macabeu per bandera i el xarel·lo vermell com a varietat minoritària i molt arrelada a la comarca. Amb el Seducció i el Cava Adernats com estàndard, sent el vi més reconegut del celler i un cava de referència, de llargues criances i repòs a les nostres rimes.

El celler modernista ofereix tot un seguit d’activitats: tast de vins, sopars sensorials, maridatges, visites guiades, passejades en carro per les vinyes… Les visites es fan en català, castellà, anglès, i francès, i es realitzen cada dissabte, diumenge i festius, a les 10.30 i 12.15 hores. Entre setmana també es fan activitats, amb reserva prèvia. Podeu consultar les experiències a http://www.adernats.cat/es/enoturismo

Tant la Cambra de Comerç de Valls com Adernats aposten per impulsar el turisme de la comarca de l’Alt Camp a través de visites guiades i experiències enoturístiques.

Sobre la Catedral del vi- Adernats

Una joia modernista centenària que amaga excel·lents vins i caves mediterranis sota la marca Adernats. I que ofereix un ampli ventall d’experiències per gaudir, des de rutes amb carro entre vinyes fins a sopars sensorials sota els arcs parabòlics.

La Vinícola de Nulles forma part de la Ruta del vi de la DO Tarragona, on en prenen part 19 cellers de tot el territori vitivinícola.

Podeu saber més a la web oficial d’Adernats -Vinícola de Nulles

També et pot interessar